Rydsgårds AIF

Referat: AIF Barrikaden - Rydsgårds AIF

Efter att min text raderats 2 gånger och jag är sjukt lack på det, får ni här refferatet i annan och kortfattad tappning.

Startelvan:

CG- I sitt Esse med straffräddning och en riktigt riktigt bra match, kryddat med några balansnummer och tåfisinsparkar.
Nicolas- Stabilt försvarsspel- initativtagare till och en av tre deltagare i andra halvleks snyggaste anfall som nicolas startar ifrån vänsterbacken och slutar i motståndarnas straffområde
Gustav Outstanding i individuellt försvarsspel,som för dagen var vår backlinjes melodi ( förmodligen för att våra backar var så bra individuellt ,att hade dem samarbetat hade det varit osportsligt svårt för Rydsgård idag. Tog ner en riktigt bra anfallare i så gott som varje situation.
Milad Också mycket bra i individuellt försvarsspel( se ovan). Inom 3 sekunder efter räddad straff var Milad Fri med Rydsgårds målvat och lyckas peta den förbi utrusande målvat och nästan i mål. Hur kom handit ?
Fredrik Stabil bakåt i första halvlek , ett ständigt djpuledshot i andra , och klinisk i punkterandet av mathcen till 4-1
Frmaz Första halvlekens utropstecken! Hann med 2 assist och 1 mål. (Mål får man inte dem tar man! Se olle) och ungeför 19 rundnungar av sin ytterback, hann dessutom med matchens största miss. Hjälpe till att lyfta försvaret i andra när våra tappra kämpar där slet väldigt hårt. Väldigt länge.
Roy- När han inte pratade meed domaren eller någon annan , gjorde han ett riktigt bra jobb på innermittfältet.varvade tuffa dueller( med STORA spelare) med Elegans.numer Rodde dessutom iland en 10-15 minuters mittbacsksspel med bra betyg
Majed- Stentuff på mitten och vann mycet bollar även om han hade en del kolosser att springa in i. Bra djupledaframstötar vid många tillfällen och enkla uppspel ,och borde hafte ett mål om Rabhi lyft blicken en liten aning vid sitt friläge.
Rabhi – Kom runt väldigt fint på kanten i första halvlek vid mer än ett tillfällle, och stog för en del bra kontringar i andra halvlek. Hann också med att både orsaka och neka till en av dem tydligaste straffarna i modern tid. ”I didnt touch him sa Rabhi trots att smällen hördes 3 km bort , och man fortfarande hinte hittat alla bitar
Olle- Bra och enkel target funktion, vägvinnande och fina passningar . nära att göra både 2 och 3 mål. Efter Frmaz pekat bestämt på sig själv eftter 2-0 målet i riktning mot domaren får Olle till slut nöja sig med 1 assist.
JoelH- Första målet i Barrikaden tröjan efter att ha glidit in med bollen i mål på äkta Lineker Manér. Hade bud på fler mål med b.la tungt skott i ribban. Stog dessutom för assisten till vårt 4-0 mål.

Avbytare( alla in efter ca 30 min):
Maksym- hämtade boll om och om igen, och satte fart på vårt kontringsspel, och jobbade hårt defensivt. Inblandad i vårt vackra 3-0 mål. Belv ruffad och hämnades med att förnedra förövaren med en kombinerad tunnel+ sulfint.

Danne- Stängde av vänsterkanten och hjälpte till styra upp vårt försvarsspel, kombinerat med bra avvägning på uppspel kort/långt. Stog för matchens snyggast glidtackling rakt famför bänken i början av andra halvlek.

JoelJ. Satte högst fart direkt efter sitt inhopp, knoppade ganska snart in ett av årets finaste mål på inlägg av Frmaz. I andra halvlek bra inblandade i skapandet av många målchanser innan han dessutom på ett utmärkt steg flyttade längre och längre back i banan utan att gå ner i kvalité

Summering :

Vi gjorde 1-0 i 4:e minuten efter att Olle slagiot bollen i djupet till Frmaz som slog ett inlägg som JoelH gled in på bortre stolpen. Därefter missade vi öppet mål, och C-G räddade en straff.
Vi ställde om och dem lyfte upp. Vi utökade med 2-0 i den 29:e minuten efter att Olle tog med sig bollen bredvid deras mittback och dunkade den i ribban/mål ( beroende på vem du frågar) officellt fick fmraz målet efter petning på mållinjen in i mål.
3-0 gjordes av JoelJ i den 37:e minuten efter att majed spelade maksym i djupet som efter lite sulfintande elegan la tillbaka ( klackade ?) till frmaz som slog ett hårt dykande inlägg osm joel j stenhårt nickade in.
3-1 kom sen slite snöpligt efter lite dålig täckning för varandra i försvaret ( och lite bekvämlighet)

Andra halvlek var en konstant matchbild av spel på vår planhalva med halvchanser för våra motståndare, och desto bättre chanser för oss på omställningar. Fredrik avslutade med att sprinta ifrån och kylligt lägga in 4-1 efter passning av Olle.